Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Welkom bij Dikkedame

.....geen koekje in huis was veilig voor mij!

Blog

Losing my mind if i don't write

Geplaatst op 15 december, 2018 om 17:45

Losing my mind if i don't write...

Het is mijn passie om mensen te helpen, zowel in mijn werk als dagelijks leven. Ik ben geen voedinsdeskundige, maar samen geloof ik er in dat wij de weg naar gezondheid vinden. Of je nu een paar kilo's wenst te verliezen of een stuk 40. Het vinden van de juiste balans in en de knop indrukken om veranderingen in je leefstijl aanbrengen moet je niet alleen doen maar samen. Hoe prachtig je ziel ook mag zijn. niemand maar dan ook niemand zal dat aan je kunnen zien of ruiken, mits zij of hij de tijd en energie erin steekt om je ziel te leren kennen. Helaas kent de mens geen 6de zintuig om een mooi karakter op afstand te constanteren. Nee in plaats daarvan beoordelen wij elkaar op ons uiterlijk. En bespaar me de cliches dat men naar het innerlijk moet kijken. Ja, allemaal heel aardig bedoeld, maar in reallife brengt het uiterlijk je bij elkaar en houdt het innerlijke je bij elkaar. De een kan iets verder kijken dan dat zijn neus lang is, maar kom mij niet wijs maken dat ondanks mijn super sexy ziel, geen mens mij heeft afgewezen op mijn figuur van een zeppeling.

Categorie├źn: Mind